Achter betalen betalen methode

Achteraf betalen is de ideale betaalmethode bij alle volgende winkels. Je kunt bij allemaal achteraf betalen. Je bestelling wordt thuisbezorgd en je krijgt na levering een digitale factuur in je e-mail inbox. Wil je iets online kopen maar wil je het eerst zien voordat je betaalt, dan is achteraf betalen de perfecte betaalmethode. Achteraf betalen kan bij Wehkamp.nl en Klarna.

Ook bij alle bovengenoemde winkels mag je achteraf betalen. Achteraf betalen geeft je (1) de bestelling, (2) het wordt thuisgestuurd, (3) een digitale factuur in je e-mail inbox na levering. Er zijn verschillende aanbieders van achteraf betalen zoals Afterpay en Klarna, beide betrouwbare aanbieders van achteraf betalen. Wehkamp.nl heeft een eigen achteraf betaalservice. De risico\’s dat er iets misgaat bij online winkelen zijn kleiner dan wanneer je met iDeal betaalt, omdat je pas achteraf betaalt. Betaal zoals altijd altijd op tijd de digitale betaalstrook die je in je mailbox ontvangt!

Kortom het je kan bij verschillende afterpay winkels makkelijk achteraf betalen. De website in deze link laat een compleet overzicht zien van alle website die hieraan meedoen. Dan kan je voor jezelf besluiten of dit een goede keuze is of totaal niet natuurlijk. Er staat meerdere aanbieders op zoals Billink, Klarna en Afterpay. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader